مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال:
مشکلی در انتقال سوخت به شمال کشور وجود ندارد

محمدمهدی جامعی امروز ۱۸ شهریور در گفتگو با رسانه‌ها با اشاره به تمهیدات انجام شده، بازدید‌ها و تعمیرات به موقع از تجهیزات سوخت رسانی به شمال کشور، گفت: با همت شبانه روزی همکاران ما در صنعت انتقال نفت شمال، هیچ کمبودی در روز‌های گذشته برای تامین و انتقال انواع سوخت شامل بنزین، نفت گاز و نفت سفید مورد نیاز مسافران به شمال کشور در حوزه استحفاظی وجود نداشته است. 

وی افزود: براساس پیش بینی‌ها در رابطه با ازدحام مسافران در پیک دوم سفر‌های تابستانی، پرسنل منطقه شمال از مردادماه در شرایط آمادگی صددرصدی برای تامین سوخت مردم و مسافران قرار داشتند و خوشبختانه با ذخیره سازی مناسب در انبار‌های شرکت پخش در استان‌های مازندران و گلستان، دغدغه‌ای از این حیث طی هفته‌های گذشته وجود نداشته است و همچنان نیز در شرایط مناسب قرار داریم. 

به گفته مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال، این صنعت با استفاده از ۳۵۰ کیلومتر خطوط لوله نفتی، ۸ ایستگاه پمپاژ و فشارشکن فرآورده همچنین بکارگیری ۲۰ ایستگاه مخابرات صنعتی، سوخت مورد نیاز مردم، مسافران و صنایع شمال کشور را از پالایشگاه تهران به ۲ استان مازندران و گلستان منتقل کرده و در انبار‌های شرکت پخش ذخیره سازی می‌کند.

منبع:ایسنا