کاهش ۴۵ درصدی مصرف انرژی با ساخت بخاری هرمتیک + فیلم

سیدمحمدرضا کریمی پور جوان ۳۰ ساله اهل شهرستان لردگان مهمترین ویژگی‌های این دستگاه را کاهش ۴۵ درصدی مصرف انرژی دانست و گفت: از آنجایی که این هیتر اکسیژن محیط را نمی‌سوزاند و از بیرون محیط اکسیژن مصرف می‌کند در گلخانه ها، مرغداری‌ها و سالن‌های ورزشی کاربرد دارد و این درحالی است که قیمت تمام شده آن یک پنجم محصولات مشابه خارجی است.

ابراهیم صالحی رئیس پارک علم و فنآوری و مرکز رشد بسیج لردگان افزود: این محصول تولیدی به تاییدیه دانشگاه تهران رسیده و با شماره ۱۰۴۱۱۴ ثبت اختراع شده است.


بیشتر بخوانید


وی اضافه کرد: سیدمحمدرضا کریمی همچنین موفق به تولید اولین آب شیرین کن کاملا بومی در کشور شده است.

صالحی افزود: این سازه قادر است آب دریا را به صورت مستقیم وارد مدار کرده سپس در فرایند تبخیر و پس از آن تراکم آب شور دریا را در کمترین زمان ممکن شیرین کند.

وی، این ابتکار عمل را سه مرحله‌ای دانست که مرحله اول آن ثبت اختراع شده است و برای تکمیل سه مرحله دیگر نیاز به ۶ میلیارد تومان اعتبار دارد.

{$sepehr_media_19761517_400_300}