پویش «مشق همدلی» با اهدای بسته‌‌های نوشت‌افزار

پویش «مشق همدلی» با اهدای بسته‌‌های نوشت‌افزار

مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی از اجرای پویش «مشق همدلی» با هدف جذب مشارکت مردمی جهت تهیه لوازم التحریر و پوشاک برای دانش آموزان نیازمند تحت حمایت این نهاد در استان خبر داد.

عبادی گفت: در آستانه سال تحصیلی، بازار خرید در حال شلوغ شدن است و دانش آموزان با شوق و اشتیاق مدرسه را آغاز می‌کنند.

او ادامه داد: در این میان دانش آموزان چش به راه خیرین است به دست خیرین است و منتظر کمک این خیرین هستند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی با اشاره به پویش مشق همدلی گفت:  هدف از اجرای این پویش تهیه لوازم در قالب بسته لوازم التحریر برای دانش آموزان تحت پوشش استان مرکزی شامل ۱۰ هزار دانش آموز تحت پوشش و دانش آموزان استان‌های کم برخودار است که هزینه هر بسته ۱۰۰ هزار تومان می‌باشد.

عبادی در ادامه بیان کرد: سهم استان مرکزی برای استان‌های محروم از جمله سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان ده هزار بسته لوازم التحریر به ظرفیت ۱۰۰ هزار تومان است.

وی تاکید کرد: در مجموع امسال تعهد بر این است که ۲۰ هزار بسته لوازم التحریر تهیه شود که امیدواریم خیرین کمک و همراهی لازم را داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ره استان مرکزی در ادامه افزود: شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۶۱۴ و کد دستوری ستاره ۸۸۷۷ستاره ۸۶ مربع برای جمع آوری کمک‌های مردم و خیرین وجود دارد.

{$sepehr_media_19740160_600_350}