رشد ۲۷ درصد جوجه ریزی در واحد‌های پروش مرغ استان قزوین

علی رمضانپور مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: طی پنج ماه نخست امسال، ۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحد‌های پرورش مرغ استان انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۶ میلیون و ۵۵۰ هزار قطعه بوده ۲۷ درصد رشد داشته است.

وی افزود: این میزان جوجه ریزی در ۳۷۵ واحد مرغداری صورت گرفته که نسبت به برنامه ابلاغی نیز رشد ۱۶ درصدی افرایش داشته است.

رمضانپور گفت: از این میزان جوجه ریزی انجام شده بیش از ۴۰ هزار تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شده است.

وی اضافه کرد: گوشت مرغ تولید شده در پنج ماهه اول سال حدود ۵۰ درصد در استان مصرف و مابقی به سایر استان‌ها از جمله تهران و کرج اسال شده است 

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: استان دارای ۴۱۵ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۰ میلیون ۱۷۰ هزار قطعه بوده است که به طور میانگین در سال بیش از چهار دوره جوجه ریزی انجام می‌شود.