برداشت صیفی جات در اراک

برداشت محصولات صیفی جات از ۴۰۵ هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان اراک آغاز شده است و پیش بینی می‌شود بیش از ۱۸ هزار تن انواع محصول برداشت شود.

مسئول مرکز جهادکشاورزی مشک آباد گفت: امسال ۱۲۰ هزار هکتار از زمین‌های این منطقه زیرکشت انواع محصولات صیفی از جمله پیاز، گوجه، سبزی و خربزه قرار دارد؛ که کار برداشت آن چند روزی هست که آغاز شده است. کشت نشایی و استفاده از روش‌های نوین آبیاری در افزایش عملکرد بالا و کاهش مصرف آ ب موثر است که علاوه برآن در کیفیت محصول نیز می‌تواند موثر باشد.

تلخابی افزود: محصولات تولیدی علاوه بر باز مصرف داخلی به استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

اقای فراهانی نیز کشاورز و صیفی کار نمونه شهرستان اراک است که توانسته با استفاده از روش‌های نوین کشاورزی هم در هر هکتار ۵۰ تا ۶۰ تن خربزه برداشت و هم محصول با کیفیتی تولید کند.

او تحلیل خاک، استفاده از نشاء، کودهی مناسب و عدم استفاده از کود‌های شیمیایی، استفاده از روش نوین آبیاری تیپ و تغذیه مناسب را دلیل موفقیت خود دانست و افزود: محصول تولیدی علاوه بر بازار داخلی به استان‌های همجوار از جمله قم، تهران، اصفهان و حتی اهواز نیز ارسال شود.

برداشت محصولات صیفی در شهرستان اراک تا پایان آبان ماه ادامه دارد.

{$sepehr_media_19716771_600_350}