کشف ۳۰ تن چوب جنگلی قاچاق در ساری

سرهنگ عبداله حسن زاده فرمانده انتظامی شهرستان ساری گفت: در راستای مبارزه با قاچاق محصولات و فرآورده‌های جنگلی، ماموران پاسگاه هولار در مسیر حوزه استحفاظی به یک خودروی نیسان و ۲ خودروی کامیون حامل چوب مشکوک شدند.

او افزود: ماموران پاسگاه هولار خودرو‌های مورد نظر را متوقف و در بازرسی از آنها ۳۰ تن چوب که توسط رانندگان خودرو به صورت غیر مجاز از جنگل‌های شهرستان برداشت شده بودکشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساری همچنین از پلمب یک مکان مرکز خرید چوب‌های جنگلی در این ارتباط خیر داد و گفت: رانندگان این خودرو‌ها پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و محصولات قاچاق کشف شده به اداره منابع طبیعی شهرستان ساری تحویل داده شد.

سرهنگ حسن زاده در پایان با اشاره به این که قطع درختان جنگلی، به تاراج بردن منابع ملی بوده و تبعات زیست محیطی زیادی را در پی دارد، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده فعالیت غیرقانونی قاچاقچیان چوب و محصولات حاصل از آن مراتب را سریعا به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.