سنگال با پرتاب اولین ماهواره خود نقطه عطفی را رقم زد+ فیلم

به گزارش شبکه دیلی نیوز، اکنون سنگال به یکی از ۱۲ کشور آفریقایی تبدیل شده است که ماهواره‌های نظارتی و مخابراتی خود را در فضا دارند.

باسیرو دیومای فایه، رئیس‌جمهور این کشور در پستی در ایکس نوشت: این اقدام گامی بزرگ به سوی «حاکمیت فناوری» سنگال است. مایلم از همه کسانی که این پروژه را ممکن کردند، تشکر و قدردانی خود را اعلام کنم.

همچنین مارام کایره مدیر صنایع فضایی سنگال گفت: سنگال، این پرتاب را گامی مهم و یک روز تاریخی در پیشرفت و عزم برای تبدیل شدن به یک کشور دارای فن آوری فضایی می‌داند.این ماهواره به کمک یک تیم ۱۱۵ نفره از پایگاه وندنبرگ در کالیفرنیا با استفاده از موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس به مدار پرتاب شد.

وی افزود: این ماهواره برای جمع‌آوری داده‌ها برای سازمان‌های دولتی مختلف سنگال از جمله سازمان‌هایی که با منابع آب، هوانوردی غیرنظامی و هواشناسی سروکار دارند، استفاده خواهد شد.

باسیرو دیومای فای، رئیس جمهورسنگال پس از این پرتاب موفق در ایکس نوشت: سنگال امروز با پرتاب موفقیت آمیز اولین نانوماهواره (GAINDESAT-۱A) خود یک گام بزرگ به سمت حاکمیت تکنولوژیکی برداشت. این امر پس از پنج سال کار خستگی ناپذیر توسط مهندسان و تکنسین‌های ما ممکن شد. من می‌خواهم از همه کسانی که این پروژه را ممکن کردند ابراز غرور و قدردانی کنم.

طبق گزارش Space Hubs Africa، تا سال ۲۰۲۲ کشور‌های این قاره ۵۲ ماهواره پرتاب کرده اند که اکثر کشور‌های پیشرو در شمال آفریقا هستند و با شاهکار جدید سنگال، آنها اکنون ماهواره خود را به فضا فرستاده و روی مدار قرار داده اند.

نانوماهواره رصدی زمین که از طریق مشارکت و برنامه مشترک بین سنگال و شریک فنی آن، مرکز فضایی دانشگاه مونپلیه (CSUM) توسعه یافته است، داده‌ها را جمع‌آوری و به ایستگاه‌های اندازه‌گیری مختلف در این کشور برای پایش محیط‌زیست ارسال می‌کند و به عنوان محل آزمایشی برای آن عمل می‌کند.

پرتاب این ماهواره جدید چشم انداز‌های جدیدی را برای سنگال چه در سطح ملی و چه در سطح بین المللی باز می‌کند و در عین حال این کشور را به عنوان یک بازیگر اصلی در بخش فضایی آفریقا قرار می‌دهد.

{$sepehr_media_19709561_400_300}