برداشت خرمای روتک خاش در روز‌های داغ تابستانی آغاز شد

مجتبی خاشی  مدیر جهاد کشاورزی خاش  با بیان اینکه ۴۸ درصد محصولات باغی این شهرستان را نخلستان‌ها تشکیل به خود اختصاص داده گفت: در این شهرستان کشت ۲ نوع خرمای آبی و دیم رایج بوده و عمده مناطق تولید محصول خرما در مناطق ایرندگان و دهستان‌های پشتکوه و کارواندر بیش از هفت هزار هکتار است.


وی تصریح کرد: ۹۹ درصد سطح زیر کشت خرمای شهرستان خاش را رقم ربی تشکیل می‌دهد.
مدیر جهاد کشاورزی خاش تصریح کرد: منطقه مرزی روتک این شهرستان از ظرفیت بسیار بالایی برای تولید محصول خرمای ارگانیک و با کیفیت و از بازار پسندی داخلی و خارجی مناسبی برخوردار است.
وی بیان کرد: شغل اصلی مردم مناطق ایرندگان، کارواندر و روتک شهرستان خاش کشاورزی در باغات نخیلات است و بیش از یک‌هزار نفر به صورت مستقیم در این بخش مشغول به کار هستند.
خاشی افزود: سطح زیر کشت خرمای دیم در خاش حدود سه هزار هکتار و خرمای آبی چهار هزار و ۵۰۰ هکتار است و سالانه بیش از ۱۱ هزار تن خرما از نخلستان‌های این شهرستان به بازار عرضه می‌شود.