تصویب دو رشته کارشناسی ارشد در مهریز

سید محمد حسینی همت آبادی رییس دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان مهریز در نشست خبری با اصحاب رسانه مهریز با اشاره به افزایش و جذب دانشجو از تصویب دو رشته کارشناسی ارشد در مهریز خبر داد و گفت: دو رشته کارشناسی ارشد (حسابداری، فیزیولوژی ورزشی) در این واحد دانشگاهی به تصویب رسیده است.

وی افزود: برگزاری مراسم‌های فرهنگی و مذهبی، مسابقات کتابخوانی، قرآنی، کرسی آزاداندیشی، فعالسازی کانون بسیج اساتید دانشگاه و اجرای طرح اندیشه تمدن ساز از اقدامات انجام شده در این دانشگاه است.

وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان مهریز در اردیبهشت ۱۳۸۱ تاسیس و دارای ۱۵ عضو هیئت علمی، ۲۷ رشته مصوب، بیش از ۳۰۰ دانشجو، سه کارگاه کامپیوتر، آزمایشگاه مجهز برق و سالن مجهز بدنسازی است که تعداد فارغ التحصیلان آن به چهار هزار و ۴۰۰ نفر می‌رسد.

حسینی همچنین گفت: افزایش جمعیت دانشجویی، جذب دانشجو بر اساس طرح پویش، افزایش کیفیت آموزشی، اخذ یک رشته در مقطع دکتری، راه اندازی سرای نوآوری و برگزاری اولین کنفرانس ملی در سال‌جاری اهم برنامه‌های در دست اقدام است.