برخی دستگاه‌ها درباره مدیریت پسماند اخطار گرفتند

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان با اشاره به دفع غیر اصولی پسماندها، عدم جزم جدی در جمع‌آوری مجزا و تفکیک در مبدا و عدم رعایت استاندارد‌های کامل در خصوص پسماند‌های ویژه، صنعتی و بیمارستانی بر ضرورت بازدید میدانی محیط زیست و اداره بهداشت از محل دفع پسماند جهت تفکیک و بازیافت و جلوگیری از اقدام علیه بهداشت عمومی تأکید کرد. 

مهدی بخشی بیان کرد: مدیریت پسماند موضوع مهمی است که با سلامت مردم سر و کار دارد و رعایت نکردن ضوابط زیست محیطی تهدیدی جدی برای سلامت شهروندان به حساب می‌آید بنابراین نمی‌توانیم به سادگی از کنار آن بگذریم و دستگاه قضائی با ترک فعل دستگاه‌های ذی ربط از باب عدم اقدام در‌جهت مدیریت صحیح پسماند در ارتباط با وظایف محوله در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد. 

این مقام عالی قضائی در استان بر لزوم بررسی و پایش نحوه دفع پسماند و ورود دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری تأکید و تصریح کرد: برخی دستگاه‌ها به صورت مقطعی اقدامات خوبی انجام داده‌اند، اما تداوم نداشته است و با توجه به ضرورت حفظ و صیانت از محیط زیست و مناظر طبیعی و از همه مهمتر اهمیت سلامت مردم، از مسئولان متولی انتظار می‌رود نسبت به این موضوع و مدیریت پسماند حساسیت بیشتری نشان داده و اتخاذ تدابیر جدی در خصوص ساماندهی و دفع زباله‌ها مطابق ضوابط و استاندارد‌های قانونی را در اولویت کار خود قرار دهند.