زندان ایستگاه پایانی سارقان موتورسیکلت در ری

سرهنگ محمد قاسم طرهانی در تشریح این خبر بیان کرد: در پی افزایش سرقت موتور سیکلت در هفته‌های اخیر در محدوده "حسن آباد" رسیدگی به موضوع و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار کارآگاهان زبده پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت و گشت زنی‌های نا محسوس و هدفمند افزایش یافت.

وی گفت: عوامل پلیس آگاهی در پی گشت زنی‌های هدفمند در سطح حوزه در ساعات پیک جرائم، در دوازدهم مرداد ماه امسال موفق به دستگیری ۲ سارق حرفه‌ای و سابقه دار موتور سیکلت و کشف ۲ دستگاه موتور سیکلت سرقتی می‌شوند.

سرهنگ طرهانی در پایان خاطر نشان کرد: در تحقیقات انجام شده متهمان ۳۰ و ۳۳ ساله ضمن اقرار به بزه ارتکابی به بیش از ۸ فقره سرقت موتور سیکلت در محدوده شهرستان" ری" معترف که پس از تشکیل پرونده و پایان تحقیقات متهم تحویل مراجع قضائی گردیدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری در پایان خاطر نشان کرد: مردم نقش مهمی در ارتقاء امنیت اجتماعی در سطح جامعه دارند و از این رو می‌توانند با هوشیاری کامل در مراقبت از اموال خود، مانع سوء استفاده سارقان شده و با اعلام به موقع این گونه سرقت‌ها به پلیس، ما را در دستگیری هرچه سریعتر سارقان کمک کنند.