تولید گوشت قرمز در رشتخوار خراسان رضوی افزایش یافت

علیمردان خزاعی گفت: در قالب این طرح تولید سه هزار راس بره‌پرواری و ۷۵ تن گوشت قرمز اضافه بر تولید قبلی حاصل شده است.

وی ادامه داد: سیدرگذاری یکی از اقدام‌های مهم در دامداری گوسفند است که به منظور تولید نسل جدید و بهبود عوامل ژنتیکی در گله انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار بیان کرد: در این فرآیند یک گوسفند نر برای تلقیح چند گوسفند ماده استفاده می‌شود، با این اقدام ژنتیک ماده گوسفند و کیفیت نسل جدید گوسفندان تولید شده بهبود می‌یابد.

وی تصریح کرد: جمعیت دام سبک شهرستان رشتخوار ۱۱۸ هزار رأس با تولید ۱۳۱ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز در سال ۱۴۰۲ بود که با انجام عملیات سیدرگذاری و سایر اقدامات، پیش‌بینی می‌شود تولید گوشت امسال در رشتخوار به ۲۰۰ تن برسد.

خزاعی کاهش قیمت اقلام مصرفی دام سبک مانند جو و ذرت را از دیگر دلایل افزایش تعداد دام سبک در سال جاری عنوان کرد.

وی اضافه کرد: با توجه به کمبود دام مولد در سال‌های قبل و به طبع آن افزایش قیمت گوشت قرمز، امور دام به همراه اداره آموزش و ترویج جهاد کشاورزی رشتخوار اقدام به برگزاری دوره آموزشی - ترویجی در قالب کلاس‌های علمی و عملی برای افزایش میزان دوقلوزایی این منطقه کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار گفت: دامداران شهرستان نیز با انجام عملیات «سیدرگذاری و هورمون‌تراپی» در پیشبرد این طرح کمک کردند و اکنون شاهد افزایش تعداد دام سبک در رشتخوار هستیم.