آغاز برداشت زرد آلو از باغ‌های شهرستان خوانسار + فیلم

مدیر جهاد کشاورزی خوانسار گفت:از دو هزار و ۲۰۰ هکتار باغ‌های این شهرستان ۶۰ هکتار به کشت زردآلو اختصاص دارد که متوسط برداشت آن ۲۵ تن در هر هکتار است.


اکبر مردانی افزود: محلی، پیش رس، آصفی، رجبعلی و حاجی بنده از انواع زردآلو در خوانسار است که تنها ده درصد تازه خوری و مابقی به برگه زردآلو و لواشک فرآوری می‌شود.


وی گفت: خشک کردن زردآلو و تبدیل آن به برگه به دو روش سنتی و صنعتی انجام و هسته‌های تلخ و شیرین زردآلو نیز به محصول دیگری بنام تندچه که سوغات شهرستان است تبدیل می‌شوند.

{$sepehr_media_19620694_400_300}
آغاز برداشت زرد آلو از باغ‌های شهرستان خوانسار