المپیک پاریس؛
افتضاح در افتتاحیه فرانسه صدای اسقف‌ها را در آورد

روزنامه فیگارو گزارش داد اسقف‌های فرانسه از مراسم افتتاحیه بازی‌های المپیک تابستانی در پاریس انتقاد کردند. متأسفانه، مراسم افتتاحیه صحنه‌هایی داشت که مسیحیت را به سخره می‌گرفت. 

ما از نمایندگان ادیان دیگر که با ما ابراز همبستگی کردند، تشکر می‌کنیم. همه افکار ما اکنون با مسیحیان سراسر جهان است که از تحریک‌آمیز بودن برخی از صحنه‌ها آزرده خاطر شدند.

فرانسوی‌ها که قصد داشتند تابلوی شام آخر مسیح را اجرا کنند از هنرمندانی استفاده کردند که نه تنها سابقه خوبی ندارند بلکه در این نمایش صحنه‌هایی خلق کردند که صدای همه ادیان از جمله مسیحیت را در آورد.

در تیزر‌های ساخته شده از این مراسم هم صحنه‌های مستحجن وجود داشت و فرانسوی‌ها در این مورد هم نمره منفی گرفتند و این در حالی است که آنها اصرار دارند این المپیک بهترین برگزاری و برنامه ریزی را در ادوار این بازی‌ها دارد.