کسر سهمیه آرد و لغو مجوز نانوایی در انتظار نانوایان متخلف زابل

علی ولایتی پور  در بازدید سر زده از نانوایی‌ها که پس از ضرب العجل ۱۰ روزه به نانوایی‌ها در ۲۷ تیر ماه، انجام شد، افزود: سلامت مردم خط قرمز ما بوده و رضایت مندی آنان در بحث آرد و نان، مهمترین مقوله ارزیابی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: پیرو جلسه‌ای که هفته گذشته ۲۷ تیر ماه برگزار شد، به مردم قول بهبود و کیفیت نان در زابل را داده بودیم، در این زمینه روزانه تیم‌های بازرسی و نظارتی در این منطقه اقدام به بازدید مستمر از نانوایی‌های سطح شهرستان می‌کنند.

سرپرست فرمانداری ویژه زابل ادامه داد: با توجه به آزمایش‌های صورت گرفته در زمینه آرد به این نتیجه رسیدیم که مشکلی در نوع کیفیت آرد توزیع شده در بین خبازی‌ها وجود ندارد، بنابراین نانوایی داران و خبازان باید در پخت نان با کیفیت دقت کنند، اگر مشکل از دستگاه یا مهارت خبازان بوده، هشدار می‌دهیم؛ تا پایان یکشنبه هفته پیش رو که ضرب الاجل ۱۰ روزه به اتمام می‌رسد مشکل را برطرف کنند.

وی تاکید کرد: از صبح روز دوشنبه ۸ مرداد ماه اگر در بازدید‌هایی که توسط تیم‌های نظارتی و بازرسی انجام می‌شود در بحث کیفیت و ارتقای نان مشکلی وجود داشته باشد قطعاً برای آن نانوایی تشکیل پرونده انجام، و برخورد قانونی اعمال خواهد شد.

ولایتی پور تاکید کرد