استاندار سمنان؛
فرایند رای‌گیری در تمامی شعبه‌ها به موقع آغاز شد

هاشمی  پس از شرکت در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مسجد المهدی(عج) سمنان گفت: ستاد انتخابات استان پس از ابلاغ وزیر کشور، همه زیرساخت‌های لازم را برای خلق حماسه سیاسی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در هشتم تیر فراهم کرد.

وی یادآور شد: بر این پایه، ۶۹۱ شعبه اخذ رای شامل ۵۲۳ شعبه ثابت و ۱۶۸ سیار در سراسر استان سمنان پیش‌بینی شد که ۴۷۶ شعبه شهری و ۲۱۵ شعبه روستایی است.

استاندار سمنان با اشاره به حماسه‌آفرینی مردم استان سمنان در انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ و استقبال از آیت‌الله سیدابراهیم رییسی شهیدجمهور و اعضای کابینه دولت سیزدهم در فروردین ۱۴۰۳ اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب آبان ۱۳۸۵ در سفر به سمنان فرمودند که «همه خلقیات خوب در وجود همه مردم استان سمنان وجود دارد» و امیدواریم قشرهای مختلف مردم این دیار بار دیگر با لبیک به فرامین رهبری معظم انقلاب، حضور ارزشمندی در انتخابات داشته باشند.

هاشمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و دیگر شهدای خدمت و ابراز خرسندی از امنیت پایدار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در استان سمنان، از تلاش‌ هیات‌های اجرایی و نظارت و دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی و اهالی رسانه قدردانی کرد.