تراکتور سازی کردستان، واحد تولیدی حامی محیط زیست

مدیرعامل کارخانه تراکتور کردستان در گفتگوی اختصاصی با باشگاه خبرنگاران استان گفت: یکی از اولویت‌های مهم این واحد تولیدی، جلوگیری از آلودگی زیست محیطی از طریق، مدیریت پسماند و مدیریت انرژی است.

رسول حسین پور افزود: بر اساس قرار دادی که با یک شرکت مربوطه داریم، تمامی پسماند‌های این کارخانه جمع آوری و تفکیک می‌شود.

وی افزود: پسماند لجن اتاق رنگ نیز جمع آوری و به شرکتی در تهران منتقل و امحا می‌شود.

مدیر عامل کارخانه تراکتور سازی استان کردستان در زمینه کاهش مصرف برق کارخانه نیز گفت: تعویض تمامی لامپ‌ها به کم مصرف، خاموشی سیستم‌های روشنایی در خطوط تولید در ساعاتی همچون ساعات صبحانه کارکنان، استفاده از نور طبیعی و استفاده از برق تولیدی ژنراتور داخل کارخانه به جای برق شبکه سراسری در ساعات اوج مصرف، از جمله این برنامه‌ها است.

رسول حسین پور افزود: در زمینه کاهش مصرف آب آشامیدنی نیز از آب چاه کنتور دار برای کارواش و مصارف غیر بهداشتی استفاده می‌شود و فقط برای پخت و پز و آشامیدن از آب تصفیه شهری استفاده می‌شود.

وی گفت: برای کاهش مصرف گاز با هدف گرمایش در فصول سرد نیز، تمامی در‌های مجموعه تولید ریموت دار است تا از خروج گرما جلوگیری شود و منافذ آن پوشیده شده است.

مدیرعامل کارخانه تراکتور سازی استان کردستان افزود: راه اندازی خانه محیط زیست، تعویض لیفتراک‌های قدیمی گاز سوز با لیفتراک‌های جدید و دو گانه سوز و ایجاد فضای سبز را از دیگر برنامه‌های این مجموعه حمایت از پاکی محیط زیست است.

کارخانه تراکتور سازی استان کردستان با ۱۲۰ نیروی کار، سالانه پنج هزار دستگاه تراکتور تولید و روانه بازار مصرف داخل و خارج از کشور می‌کند.