استاندار قزوین: 
قلب گردشگری تاریخی و مذهبی قزوین احیا می‌شود 

محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین در آیین امضای تفاهم نامه طرح ساماندهی و توسعه بقعه چهارانبیا و امامزاده صالح (ع) گفت: یکی از عمده‌ترین ظرفیت‌های قابل توجه استان قزوین حوزه گردشگری طبیعی، تاریخی و مذهبی است و استان در این حوزه‌ها ظرفیت‌های بی نظیری دارد.

وی افزود: برنامه امروز ورود به فاز اجرایی یکی از برنامه‌های استان در راستای توسعه گردشگری استان می‌باشد که در ۲ سال گذشته مورد توجه و پیگیری استان بوده است و امیدواریم هرچه سریعتر مورد بهره برداری قرار گیرد.

اعلایی گفت: در سفر رئیس جمهور به استان قزوین یکی از تاکیدات مجموعه مدیریتی استان به برنامه ریزان سفر، بازدید ایشان از ظرفیت‌های گردشگری و توجه به این حوزه پر ظرفیت بود، موضوعی که مورد توجه قرار گرفت و رئیس جمهور شهید بازدیدی داشتند و دستوراتی صادر کردند که بخش عمده‌ای وارد فاز اجرایی شده و بخش دیگر هم در حال اجرایی شدن است.

استاندار قزوین اضافه کرد: دولتخانه صفوی، بقعه چهار انبیا و امامزاده صالح (ع) که در نزدیکی این فضا قرار دارد قلب گردشگری تاریخی و مذهبی شهر قزوین هستند و احیای ظرفیت‌های آن می‌تواند منجر به شکوفایی گردشگری استان شود.

نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: براساس دستور رئیس جمهور و مصوبه سفر، آزاد سازی‌هایی برای احیای دولتخانه صفوی در نظر گرفته شده که در این راستا جایگزینی دبیرستان پاسداران و مجموعه ورزشی با تمام توان در دستور کار قرار دارد و به زودی این مجموعه‌ها در اختیار میراث فرهنگی قرار خواهد گرفت.

وی افزود: برای اجرای پروژه امروز هم جلسات متعددی در سطح مسئولان ملی برگزار شده است و آزادسازی‌ها و طراحی‌های جدیدی انجام خواهد شد و به طوری که ارتباط این بقعه با دولتخانه صفوی هم برقرار می‌شود.

اعلایی گفت: مرمت گراند هتل از دیگر دستورات رئیس جمهور بود که با پیگیری و زحمات انجام شده پس از چند سال توقف، مجددا با جذب سرمایه گذار در فرآیند بازسازی قرار گرفته است و این ظرفیت هم به پیشرفت گردشگری کمک خواهد کرد.

استاندار قزوین اضافه کرد: در سایر حوزه‌های گردشگری استان هم اقدامات قابل توجهی رخ داده است، البته اقدامات زیادی هم در حال انجام است که پس از نهایی شدن به طور قطع اعلام می‌شود.