روزانه ٢٨٨ تن گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی مصرف می‌شود

خسرو شهبازی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به مصرف روزانه ٢٨٨ تن گوشت مرغ در استان گفت: امسال پنج میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است که با این میزان جوجه‌ریزی به ثبات در تولید و تأمین رسیدیم.

وی افزود: پارسال در کنار تأمین مصرف داخلی، بیش از یک میلیون دام گوشتی به سایر استان‌ها صادر شده است.

شهبازی اضافه کرد: در بخش شیلات هم ۱۸ هزار و ۶٠٠ تن انواع آبزیان در استان تولید شده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به تداخلات اراضی استان هم در ادامه گفت: در بحث رفع تداخلات هزار و ٩٧٣ پرونده به مساحت بیش از دو میلیون هکتار بررسی شده که ٢٢٨ هزار هکتار آن سند بنام مردم صادر شده است.

وی اضافه کرد: درحال حاضر حدود سه هزار تن سیب که مشکل آنچنانی در نگهداری و مصرف ندارد در سردخانه‌ها موجود است.