اجرا شدن طرح ارتقاء امنیت اجتماعی

سرهنگ  محمدرضا موسوی گفت: در پی اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در سطح حوزه استحفاظی سرکلانتری پنجم در روز ۲۱ خرداد ماه، ماموران تیم عملیات سرکلانتری پنجم با شناسایی پاتوق‌های سارقان و اخذ دستور قضایی در سه نقطه به مخفیگاه متهمان ورود کرده که نتیجه آن دستگیری ۲ نفر سارق حرفه‌ای و ۲ نفر سارق موبایل قاپ و کشف تلفن‌های همراه سرقتی بود.

وی گفت: با توجه به گزارشاتی که شهروندان مبنی بر امنیت پارک‌ها داده بودند، پس از پاکسازی پاتوق ها، ماموران پلیس اقدام به سرکشی از پارک‌های منطقه کردند و موفق به دستگیری ۱۲ نفر معتاد متجاهر، دستگیری یک نفر اراذل و اوباش به همراه سلاح سرد و توقیف ۱۵ عدد موتورسیکلت فاقد پلاک یا پلاک مخدوش شدند که پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در ادامه این عملیات طی سرکشی از پارکینگ‌های سطح حوزه یک دستگاه موتورسیکلت و یک دستگاه خودروی سرقتی کشف شد که در این خصوص پرونده تشکیل تشکیل شد.

سرهنگ محمدرضا موسوی هدف از این طرح را ایجاد آرامش در سطح حوزه سرکلانتری پنجم عنوان کرد و از شهروندان خواست ضمن توجه به هشدار‌های پلیسی، هر گونه اخبار در زمینه سرقت، فروشندگان مواد مخدر و یا هر گونه موارد مشکوک و مضنون را مشاهده کردند، از طریق شماره ۱۱۰ در اختیار پلیس قرار دهند تا در کمترین زمان ممکن به آن رسیدگی شود.