نمازگزاران ارومیه جنایات رژیم صهیونیستی در رفح را محکوم کردند

مردم مومن و خداجوی و نمازگزاران آذربایجان غربی روز جمعه، همزمان با سایر هموطنان خود پس از اقامه نماز جمعه در شهرها، با راهپیمایی، حمایت خود را از مقاومت مردم مظلوم غزه اعلام و انزجار از حرکت‌های جنایتکارانه و حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی در رفح را اعلام کردند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی با شعار‌های «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» و «اسراییل نابود است فلسطین پیروز است»، خواستار توقف کشتار رژیم صهیونیستی و آتش‌بس فوری در غزه و رفح و خواهان نابودی این رژیم متجاوز شدند.

این راهپیمایی در شهر ارومیه بعد از اقامه نماز، از سه راه مصلی امام خمینی (ره) به سمت خیابان گلدیس برگزار شد و مردم همیشه در صحنه آذربایجان غربی از ترک و کرد و پیروان سایر اقوام این سرزمین برای اعلام حمایت خود از مردم ستمدیده فلسطین با حضور منسجم خود آمدند تا باردیگر دنیا شاهد شکوه وحدت اسلامی در محکومیت ظالمان باشد.