۱۰ هزار راس دام با هورمون‌تراپی در لرستان آبستن شد

صادق اسدالهی در جمع خبرنگاران گفت: دام مولد در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به دلیل خشکسالی‌های پی در پی با کاهش مواجه شد، به همین علت شاهد نوساناتی در قیمت گوشت قرمز در بازار هستیم.

وی افزود: برای اصلاح این روش معاونت بهبود تولیدات دامی برنامه‌های گسترده‌ای در دست اقدام دارد که یکی از این برنامه‌ها همزمانی فصلی در خارج فصل تولیدمثلی در گوسفند است.

اسدالهی بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی لرستان برنامه ریزی کرده امسال در سال جهش تولید با مشارکت مردم ۲۰ هزار راس دام را با استفاده از هورمون ترابی، آبستن کند.

وی تصریح کرد: تاکنون این طرح در سطح ۱۰ هزار راس انجام شده و ۱۰ هزار راس دیگر در حال انجام است و امیدواریم با اجرای این طرح گامی در جهت افزایش دام مولد و همچنین افزایش تولید گوشت قرمز در استان و کشور برداریم.