صدور مجوز ماده ۲۳ سد معشوره تا یک ماه آینده

ابوطالب شفقت  در حاشیه بازدید از سد معشوره این شهرستان اظهار کرد: یکی از موضوع‌های مهم لرستان، اجرای سد معشوره است.
وی خاطرنشان کرد: اگرچه مطالعات این پروژه مربوط به سال‌ها پیش است، اما روند اجرای آن از سال ۹۵ شروع شده و طی دولت سیزدهم تا کنون ۲ درصد پیشرفت داشته است.
استاندار لرستان با بیان اینکه هم اکنون معشوره دارای ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی است، افزود: یکی از مشکلات سد، نهایی نشدن موافقت‌نامه بین وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه است که با پیگیری‌های انجام شده در حال نهایی شدن است به نحوی‌که ماده ۲۳ طی ماه آینده ابلاغ شود.
شفقت بیان داشت: معشوره یکی از سد‌های مهم استان و کشور بوده که حجم آن بیش از ۵۰۰ میلیون مترمکعب است و با افتتاح آن علاوه بر رونق کشاورزی، توسعه اقتصاد شیلاتی و گردشگری، از سیلاب در مناطق جنوبی کشور جلوگیری می‌کند.
وی با بیان اینکه معشوره از مصوبات سفر رئیس‌جمهور فقید به لرستان است، افزود: امیدواریم فرمان رئیس‌جمهور شهید را اجرا و روند پروژه را سرعت دهیم.
استاندار لرستان با اشاره به حجم سرمایه‌گذاری ۳ هزار میلیارد تومانی دولت برای این سد، افزود: انتظار می‌رود اهالی منطقه نیز همکاری لازم را برای جابجایی داشته باشند.