کمبود مراکز ثابت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

مظهری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: در استان ۱۲ مرکز ثابت کانون پرورش فکری و ۸ مرکز سیار که شامل ماشین‌های مجهز برای رفتن به روستا‌ها و مناطق شهری محروم می‌شود وجود دارد. 

او افزود: در جریان فعالیت‌های کانون ۶۲ برنامه و حوزه مختلف پوشش داده می‌شود که محور همه برنامه‌ها کتاب است.

مظهری بیان کرد: آموزش رسمی کودکان و نوجوانان با آموزش و پرورش و بخشی از آموزش غیر رسمی آنها با کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که برنامه‌های کانون در سطح‌بندی سنی طراحی شده و به تمام کودکان و نوجوانان خدمت رسانی می‌کنیم.


بیشتر بخوانید


مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی ادامه داد: تعداد نیرو‌های ما در کانون‌های پرورش فکری بسیار کم است، اما همکاران ما در استان با تمام توان و بازدهی ویژه در حال فعالیت هستند و با هم افزایی از منابع محدود بهترین بهره را می‌گیریم.

او عنوان کرد: در مرکز استان ۳ مرکز ثابت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان وجود دارد که با توجه به شاخص جمعیت نیاز به ۱۲ مرکز داریم؛ مرکز شماره ۴ در مهرشهر به زودی راه‌اندازی می‌شود، پیگیریم که برای راه‌اندازی مرکز شماره ۵ نیز به ما زمین داده شود و در صورتی که تعداد مراکز ثابت به ۵ مرکز برسد باز هم کمبود ۷ مرکز ثابت در بیرجند احساس می‌شود.

مظهری تصریح کرد: در دیگر شهرستان‌های استان نیز نیاز به تأسیس مراکز ثابت است که برای عملیاتی شدن آن به کمک نمایندگان مجلس نیاز داریم.