اضافه شدن ۱۱۰۰ تخت به بیمارستان های لرستان

بهرام دلفان با تسلیت شهادت رئیس‌جمهور و هیات همراه ایشان، اظهارداشت: در دولت سیزدهم شاهد کار و تلاش در حوزه‌های مختلف بودیم که در لرستان می‌توان به ساخت و ساز هزار و یکصد تخت بیمارستانی در سه بیمارستان نیایش خرم‌آباد، گهر دورود و رازی کوهدشت اشاره کرد.

وی نظارت و پیگیری امور را از ویژگی‌های شاخص شهید آیت الله رئیسی دانست و افزود: در حوزه بین الملل هم می‌توان به خدمات ارزنده ایشان پی برد به طوری که حداقل ۵ کشور به مناسبت شهادت ایشان و هئیت همراهشان عزای عمومی اعلام کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: در حوزه سلامت هم در دولت سیزدهم، چند میلیون نفر که بیمه نبودند، زیر پوشش بیمه قرار گرفتند و گسترش مراکز بهداشتی و درمانی و زیرساخت‌ها نیز انجام شد.

دلفان گفت: حدود ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی نیز در همین ایام افتتاح شد که خود یک رکورد محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: همچنین تجهیزات گران‌قیمت و پیشرفته‌ای را به استان‌ها اختصاص دادند و تعرفه پرستاری بعد از سال‌ها برای اولین بار در دولت ایشان برقرار و فوق‌العاده‌ها نیز امسال برقرار خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهارداشت: در حوزه سلامت نیز رایگان کردن درمان کودکان زیر ۷ سال با هدف جوانی جمعیت در دستور کار قرار گرفت.

شهید آیت الله رئیسی و هیئت همراه ایشان ۳۰ اردیبهشت در سفر به آذربایجان شرقی بر اثر سانحه بالگرد به درجه رفیع شهادت نایل شدند.