حضور گسترده مردم داغدار در مراسم تشییع شهدای خدمت حاکی از ولایتمداری آنان است

علیرضا نوین  با تسلیت ضایعه جبران ناپذیر شهادت رئیس جمهور، وزیر امور خارجه، امام جمعه محبوب تبریز و استاندار جوان آذربایجان شرقی و دیگر شهدای خدمت در سانحه بالگرد به مردم ایران، آذربایجان و تبریز گفت: مردم انقلابی تبریز و آذربایجان، همیشه ثابت کرده اند که پیشگام در حرکت‌ها و بزنگاه‌هایی هستند که با اقتدار، انسجام و منافع ملی کشور ارتباط مستقیم دارد.

وی افزود: مردم تبریز، در زمان شهادت سردار سلیمانی نیز جلوتر از مردم همه شهر‌ها و استان ها، حضوری میدانی در خیابان‌های این شهر داشتند و با عزاداری و اعلام حمایت گسترده از راه و آرمان‌های این سردار فقید، دین خود را به وی ادا کردند و مورد تفقد و توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفتند.

منتخب مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور مردم این خطه در مراسم تشییع و بدرقه شهدای خدمت و صحنه‌های انقلاب، به دور از وفاداری مردم آذربایجان و تبریز به آرمان‌های انقلاب، تبلور روح قدردانی آنان از خدمات خادمین نظام، به ویژه رئیس جمهور محبوب و مردمی، وزیر امور خارجه تلاشگر به عنوان یکی از چهره‌های برجسته و موثر در محور مقاومت و وداع باشکوه با ۲ تن از مردمی‌ترین و عزیزترین مدیران ارشد استانی یعنی امام جمعه محبوب و مردمی و استاندار جوان و تلاشگرشان بود.

نوین ادامه داد: مردم تبریز و آذربایجان، خاطرات ماندگار و شیرینی از شهید آل هاشم، امام جمعه محبوب خود دارند، چهره‌ای که هیچگاه مردم را فراموش نکرد و همواره در کنار مردم بود و از این رو نیز محبوب القلوب شد.

وی یادآور شد: حضور میلیونی مردم تبریز و آذربایجان و متعاقب آن، حضور میلیونی و گسترده مردم ایران در ادامه آئین‌های تشییع و تدفین شهدای خدمت، نشان می‌دهد که این مردم، همچنان پشتیبان نظام و دولت و آرمان‌های انقلاب و شهدا هستند.

وی افزود: با این حضور و پشتیبانی مردم از آرمان‌های انقلاب و رهبری، رویای کور براندازی و جدایی مردم از حاکمیت، نظام و انقلاب که معاندان و دشمنان داخلی و خارجی بر طبل آن می‌کوبند، رویایی پوچ و محال است و این انقلاب به ظهور ولی عصر (عج) متصل خواهد شد.