خروج ۱۵۳ روستای بوشهر از تنش کم آبی

 ابوالحسن عالی در نشست یکشنبه های پاسخگویی مدیران دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر اظهار کرد: در این راستا مخازن ذخیره آب به ظرفیت ۳۰ هزار مترمکعب، ایجاد ۲۰۰ کیلومتر خط انتقال و ۲۰۰ کیلومتر شبکه آبرسانی ایجاد و نوسازی می‌شود.

وی افزود: آب شرب مشترکین بخش مرکزی جم و انارستان شهرستان جم ، بخش های ارم و بوشکان شهرستان دشتستان ازطریق منابع زیر زمینی تامین می شود که با اجرای طرح های جهاد آبرسانی از بن‌بست تامین آب خارج می‌شوند.

عالی ادامه داد: اکنون بخش مرکزی جم و بخش ارم دشتستان با اجرای خط انتقال به طول ۳۳ کیلومتر از سد ساخته شده از آب شرب بهره‌مند شدند و ۲ بخش ریز و انارستان نیز به تکمیل طرح‌ها از سد باغان استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر یادآور شد: تا پایان امسال ۲۰ هزار مترمکعب به ظرفیت تولید آب از تاسیسات آب‌شیرین‌کن استان بوشهر افزوده می‌شود .

وی با اشاره به اینکه هم اینک ظرفیت تولید آب شیرین کن در استان بوشهر 105 هزار مترمکعب در شبانه‌روز است اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ریزی تا سال ۱۴۰۴ حداقل ۱۰۰ هزار مترمکعب به ظرفیت تولید آب از تاسیسات آب‌شیرین‌کن به استان بوشهر افزوده می‌شود .

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: از محل تهاتر و ظرفیت های قانون بودجه یکهزارو ۹۰۰ میلیارد ریال از بدهی‌های این شرکت به دولت پرداخت شد.

عالی اظهار کرد: از مجموع بدهی‌های تهاتر شده شامل بدهی به دولت موضوع منابع حاصل از وام‌های داخلی دولت به میزان یکهزارو ۶۴۸ میلیارد ریال ، ۲۰۶ میلیارد ریال امور مالیاتی و مابقی نیز بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای بوده است.

وی افزود:تهاتر و تسویه بخش قابل توجهی از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر باعث سرعت بخشی و اتمام طرح های نیمه تمام خواهد شد.

عالی یادآورشد: هم اینک طرح‌های آبرسانی و جمع‌آوری فاضلاب در شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم از روند خوبی در حال اجرا است و اجرا طرح شبکه‌های فاضلاب در مناطق جنوبی شهر بوشهر تسریع یافته و بر اساس برنامه زمان‌بندی وارد مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم این مهم در صنعت آب استان بوشهر با تمرکز به استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

عالی ادامه داد: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از رویکردهای مهم برای پیشبرد طرح های آب و فاضلاب است که در استان بوشهر برای تحقق این مهم از سرمایه‌گذاران به‌صورت ویژه حمایت می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: طرح نوسازی شبکه توزیع آب روستای " چاه حسین جمال" دشتی به طول حدود ۱۰ کیلومتر و با ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار به بهره‌برداری رسید.

عالی با بیان اینکه این طرح در قالب طرح جهاد آبرسانی و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است ادامه داد: با اجرا طرح نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال ۴۱ خانوار با ۱۲۳ نفر از آب سالم بهداشتی برخوردار شدند.

وی اضافه کرد: طرح نوسازی شبکه توزیع آب روستاهای "کردوان سفلی" ، "شیخیان ماری" و "شیخیان سلنجی" نیز همزمان با روستای چاه حسین جمال عملیاتی شده است که روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی پیش می‌رود.