آزادی ۹۵ زندانی در همدان همزمان با دهه کرامت

 حمزه بروجنی افزود: این تعداد مددجو از زندان‌های همدان، ملایر، تویسرکان و نهاوند آزاد شدند.

وی گفت: همچنین مراجع قضایی استان به مناسبت دهه کرامت با مرخصی ۷۵۶ زندانی که شرایط لازم را داشتند، موافقت کردند.

وی با بیان اینکه ورود بیرق امام هشتم حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) حال و هوای معنوی به زندان داده بود، اظهار داشت: سفرای آستان قدس در بازدید از زندانها، از فعالان فرهنگی که در جهت گسترش معنویت در زندان‌ها تلاش می‌کنند، تقدیر کردند.

مدیرکل زندان‌های همدان از اعطای نشان کاروان آستان قدس رضوی به زندان‌های همدان، تویسرکان، نهاوند و ملایر به دلیل تلاش برای جلب رضایت شاکیان بخصوص در زمینه قصاص و تقلیل احکام زندانیان خبر داد.

وی گفت: سفرای آستان قدس همچنین در این بازدید‌ها از بستر سازی در زندان‌ها در رابطه با فعالیت‌های فرهنگی و تلاش در جهت بازگشت سلامت روحی و معنوی زندانیان و ابراز ندامت آنان قرار گرفتند.