مدیرکل تبلیغات اسلامی:
شناخت درست اهل بیت و تبعیت از آنها از واجبات است

 شامگاه جمعه در مراسم شب شهادت امام صادق علیه السلام که در حسینیه ثارالله ارومیه برگزار شد، اظهار کرد : از جمله واجباتی که بر ما لازم است شناخت درست اهل بیت و تبعیت از آنهاست و لذا مجالس اهل بیت مقدمه واجب است.

حجت الاسلام منصور امامی افزود: از مهم‌ترین شئون پیامبر و اهل بیت تبیین بود و لذا باید به تک تک حضرات معصومین به دید سیره تبیین نگاه کنیم. لازمه نگاه به سیره تبیینی امام صادق علیه السلام شناخت دقیق زمان امام است.

 وی تصریح کرد: از جمله خلفای عصر امام باقر علیه السلام، عبدالملک بن مروان بود که به فتح و کشورگشایی روی آورد و اقطار زیادی را زیر حکومت خود در آورد، وقتی مرز‌های جغرافیایی گسترش یافت اتفاقاتی افتاد که از جمله آن‌ها آشنایی دیگر مردمان با اسلام و ایمان آوردن آنها بود و باید امام صادق علیه السلام برای مدیریت فرهنگی آن عصر برنامه طراحی می‌کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی ادامه‌داد: آشنایی مسلمانان با حوزه تمدنی و فرهنگی ایران و هند دومین اتفاقی که افتاد و مسلمانانی که در معارف قرآن آن اندازه عمیق نبودند با فرهنگ جدیدی آشنا شدند و در نتیجه آن، برخی مسلمانانِ ضعیف متزلزل شدند و بخشی از این مسلمان‌ها به ایجاد افکار التقاطی روی آوردند و محافلی تشکیل دادند و فرقه‌های مختلفی نیز در این عصر به وجود آمد به نام اسلام که سخنان مخالفین اسلام را می‌گفتند و انحراف فکری داشتند و امام صادق باید این‌ها را هم مدیریت می‌کرد.

حجت‌الاسلام امامی تصریح کرد: انتقال حکومت از بنی امیه به عباس اتفاق افتاد و قرار بود حکومت به دست اهل بیت بیفتد و برخی اصحاب سر امام، اسرار را افشا کردند و انحراف اتفاق افتاد و حکومت به دست بنی العباس افتاد و بنی عباس سال‌ها اهل بیت را برای مبارزه با اهل بیت همراهی کرده بودند و شگرد مبارزه اهل بیت را می‌دانستند و لذا از این جهت مبارزه با بنی العباس سخت‌تر بود.

وی گفت: عده‌ای از گسترش فرهنگ‌ها و مرز‌های سیاسی برای قدرت سازی علیه اسلام استفاده کردند، امروز هم فضای مجازی و رسانه مرز‌ها را گسترش داده و کشور‌ها در مرز‌های شیشه‌ای زندگی می‌کنند و تفکرات مختلف دست به دست می‌شوند شاید برخی فکر‌ها سال‌ها نمی‌توانستند تفکرات خود را گسترش دهند امروز از رسانه برای ترویج افکار خود استفاده می‌کند و لذا لازم است سیره پژوهشی کنیم و روش اهل بیت در این زمینه الگو قرار دهیم.

شبکه سازی و ساختار سازی از کار‌های تاثیرگذار امان صادق بود

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی شبکه سازی و ساختار سازی را از کار‌های تاثیرگذار امان صادق عنوان کرد و افزود: امام برای ارتباط با مسلمانان اقطار مختلف سازمان وکالت را راه اندازی کرد و وکالت را اهل بیت برای ارتباط سیاسی، دینی، فرهنگی و اقتصادی راه انداخته بودند.

وی ادامه داد: تربیت متخصص از در حوزه‌های مختلف برای جوابگویی برای شبهات از دیگر کار‌های امام صادق بود و امام توسط این شاگردان شبهات را رصد کرده و پاسخ می‌داد.

حجت الاسلام امامی گفت: از مهم‌ترین کار‌های امام صادق تبیین دقیق امامت و ولایت بود و قالب روایت‌های کافی از امام باقر و امام صادق است و حضرت توانست به مذهب شیعه قدرت ببخشد و آن را احیا کند و امام صادق به تنهایی شبهات را رصد کرد، از طرفی ساختار سازی کرد و از سویی نهضت علمی ایجاد کرد و مبانی درست اسلام را دقیق تبیین کرد به گونه‌ای که تاکنون کسی نتوانسته در آن تزلزل ایجاد کند.

وی عنوان داشت: امام صادق نظریه ولایت و امامت را تئوریزه کرد و موارد جعلی و ناقص را جواب داد؛ لذا از سویی فقیه تربیت کرد و از سویی با همه مسلمانان در اقطار مختلف کشور اسلامی ارتباط برقرار کرد و به شبهات حیله‌گران جواب داد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: روش زندگانی شیعه باید به گونه‌ای باشد که زندگی را بر طاغوت حرام کند و شاگرد مکتب امام صادق باید این‌گونه باشد و امروز دیدیدم نه عده‌ای چگونه با تبعیت از مکتب امام صادق چگونه اسرائیل را تحقیر کردند.

حجت‌الاسلام امامی یادآور شد: امام صادق زیبایی دین را به مردم بیان کرد از کوچک‌ترین مسائل دین تا اساسی‌ترین آنها را به مردم بیان کردند.