انگلیس: ما از حمله ایران به اسرائیل از قبل آگاهی نداشتیم
انگلیس: ما از حمله ایران به اسرائیل از قبل آگاهی نداشتیم

حمله گسترده موشکی و پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، بار دیگر موازنه قوا را به این منطقه بازگرداند. تهران گرچه طی این حمله ضربات سهمگینی به دشمن صهیونیست وارد ساخت، اما در نهایت ایران به دنبال آن بود که به طرف مقابل بفهماند عبور از خطوط قرمز این کشور تبعات سنگینی درپی خواهد داشت. در این میان، برخی رسانه‌ها از اعلام قبلی ایران به کشور‌های غربی پیرامون این حمله خبر می‌دهند. 

به گزارش الجزیره، دولت انگلیس امروز (دوشنبه) اعلام کرد خبری مبنی بر حمله ایران به اسرائیل دریافت نکرده است. 

لندن مدعی است: ما از پیش از این حمله اطلاع نداشتیم و ما را از قبل در جریان این موضوع قرار نداده بودند. با این حال، ما بار دیگر حمله مستقیم ایران به اسرائیل را به شدیدترین وجه ممکن محکوم می‌کنیم. 

این سخنان پس از آن مطرح می‌شود که حسین امیر عبداللهیان، وزیر خارجه ایران روز گذشته اعلام کرد تهران ۷۲ ساعت پیش از حمله موشکی و پهپادی به اسرائیل، کشور‌های همسایه و آمریکا، متحد نزدیک این رژیم را در جریان قرار داده است.