خیرین مهرستانی در جشن گلریزان ۷۰۰ میلیون ریال کمک کردند

 ناصر درازهی شامگاه سه شنبه در جشن گلریزان که در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان مهرستان برگزار شد اظهار کرد: هر ساله در ماه مبارک رمضان مراسمی با عنوان جشن گلریزان در سایر نقاط کشور برگزار می‌شود و این برنامه بیشتر با هدف فرهنگ‌سازی و غنی‌سازی آن در جامعه است.

وی بیان کرد: زندانیان جرائم غیر عمد زندانیانی هستند که ناخواسته و برای بدهی مالی اعم از چک و سفته و در راستای تعهدات مالی و یا در حوادث غیرعمد مانند بی‌احتیاطی در امر رانندگی، محکوم و در راستای اعمال ماده ۲ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، به زندان می‌روند.

فرماندار مهرستان افزود: کمک به همنوع و شخص آسیب دیده و گرفتار، وظیفه ذاتی هر انسان است و اجر و مزد آن نزد خداوند متعال محفوظ خواهد بود.
مدیرعامل ستاد دیه سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه با بیان اینکه جشن گلریزان به منظور کمک به زندانیان جرائم غیرعمد هر ساله در ایام ماه مبارک رمضان در سراسر کشور برگزار می‌شود، افزود: باید این نگاه حسنه و خداپسندانه را در جامعه ترویج دهیم که خوشبختانه در فرهنگ ما ایرانیان نیز نهادینه شده و از تمام ظرفیت موجود استفاده کنیم تا این فرهنگ برای تمامی افراد الگو و مانع از وقوع این نوع جرائم شود.

سید عبدالحسین سجادی بیان کرد: مردم ما همیشه در کنار هم بوده و در صورت مشاهده گرفتاری برای یک همنوع تمام تلاششان را برای رفع گرفتاری انجام داده‌اند که نمونه بارز آن جشن گلریزان است.