آستین: آمریکا هیچ مدرکی دال بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه ندارد

لوید آستین در پاسخ به یک سوال مرتبط به کمیته نیرو‌های مسلح سنای ایالات متحده درباره نسل‌کشی در غزه گفت: ما هیچ مدرکی در این مورد نداریم.

در همین حال، وزیر دفاع آمریکا، در تماس اخیر با یوآو گالانت، وزیر جنگ اسرائیل، بر "نیاز فوری به افزایش چشمگیر ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه" از جمله اجرای گام‌های "تأیید شده توسط کابینه جنگ اسرائیل" تاکید کرد.

در طی تماس با گالانت، و با توجه به حادثه مربوط به کشتار امدادگران بشردوستانه آشپزخانه مرکزی جهانی، هر دو مقام در مورد تحقیقات در حال انجام توسط نیرو‌های اشغالگر اسرائیل گفتگو کردند.

آستین سپس بر "نیاز به تغییرات رویه‌ای برای اطمینان از اینکه چنین حوادثی دیگر تکرار نمی‌شوند" تاکید کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین بر حمایت بی دریغ آمریکا از اسرائیل در بحبوحه تشدید تنش‌ها در ارتباط با ایران و محور مقاومت در سراسر منطقه تاکید کرد.

در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی، رژیم صهیونیستی حملات وحشیانه‌ای را علیه مردم غزه آغاز کرده است که همچنان ادامه داد. 
وزارت بهداشت غزه گزارش داد که تعداد شهدای حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۳۳ هزار نفر گذشت و نزدیک به ۷۶ هزار نفر زخمی شدند.

وزارت خارجه روسیه از طرفین خواست تا درگیری‌ها را متوقف کنند. بر اساس مواضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول «دو دولت» مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی را در چارچوب شورای امنیت سازمان ملل متحد فراهم می‌کند. 

مناقشه فلسطین و اسرائیل که به منافع ارضی طرفین مربوط می‌شود، برای چندین دهه عامل تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد، با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۴۷، ایجاد دو دولت - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما فقط اسرائیل ایجاد شد.