راهپیمایی روز قدس در زنجان برگزار شد

 امروز در زنجان، پایتخت شور و شعور حسینی زنجانی‌ها، خالق حماسه‌ای بزرگ و به به یادماندنی هستند، حماسه‌ای از جنس وحدت و همدلی برای دفاع از مظلوم و آزادی قدس شریف، تا وحدت و انسجام ملت ایران را برای تحقق آزادی فلسطین فریاد بزنند.

امروز آحاد مختلف مردم در این راهپیمایی شرکت کرده‌اند تا فریاد بزنند رژیم جعلی اسرائیل آخرین نفس‌های شوم و منحوس خود را می‌کشد و به زودی از آخرین جنایت ددمنشانه و تروریستی خود در حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و به شهادت رساندن سرداران محمدرضا زاهدی و محمد هادی حاج رحیمی و پنج تن از همراهان آنها پشیمان خواهند شد.

راهپیمایان زنجانی تصاویری از سرداران شهید در کنسولگری ایران در دمشق و همچنین شهید سردار سلیمانی و سایر شهدای محور مقاومت را در دست دارند.

مردم فهیم و ولایتمدار در نقاط مختلف استان زنجان بار دیگر به صحنه آمده‌اند و در مقطع حساس و تأثیرگذار که رژیم جعلی اسرائیل یا وقاحت و درندگی مردم بی گناه غزه را به خاک خون می‌کشد، با شرکت در راهپیمایی باشکوه روز قدس پشتیبانی خود را از ملت مظلوم فلسطین به جهانیان اعلام کنند.