کالا‌های ۴۰ میلیارد ریالی قاچاق در شیراز لو رفت

سرهنگ احمدرضا خرم رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس، اظهار کرد: در جهت مبارزه جدی و همه جانبه با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز و مقابله با قاچاقچیان، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با رصد هوشمندانه از دپو کالای قاچاق در مغازه‌ای در یکی از محله‌های شیراز مطلع شدند و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

او افزود: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی به همراه نماینده تعزیرات حکومتی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن مغازه ۲ هزار و ۱۲۲ دستگاه دوربین مداربسته و ۲ هزار و ۷۹۷ عدد تجهیزات جانبی از قبیل دی وی آر و کابل خارجی قاچاق و بدون مجوز گمرکی و قانونی بود را کشف کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس با بیان اینکه ارزش اموال کشف شده برابر نظر کارشناسان ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و به همراه مالک کالا‌ها تحویل مرجع قضایی شد.