نماینده ولی فقیه در استان سمنان:
فرهنگ‌سازی فرزندآوری در استان سمنان ضروری است

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان سمنان در نشست شورای فرهنگ عمومی استان سمنان گفت: این خطه جزو استان‌های دارای پایین‌ترین نرخ رشد جمعیت است و باید در زمینه فرزندآوری بیش از پیش در جامعه فرهنگ‌سازی شود.

وی اظهار کرد: شرکت پرشور در انتخابات مصداق تحقق جهاد تبیین است که دشمنان را مایوس کرد و اکنون دشمنان به دنبال ایجاد نفاق و تفرقه در جامعه هستند و باید هوشیار بود.

امام جمعه سمنان گفت: مردم به مسوولیت خود با مشارکت پرشور عمل کردند و اکنون باید مسوولان با اهتمام ویژه در رفع مسایل و مشکل‌های جامعه اهتمام ورزند.

حجت الاسلام و المسلمین مطیعی بیان کرد: جنگ امروز، تمدنی است و حضور پرشور در انتخابات یک وظیفه تمدنی بود و ما به عنوان ارایه‌دهنده تمدن اسلامی در منطقه و جهان خود را نشان دادیم و باید نظام جمهوری اسلامی ایران به جایگاه واقعی خود در تاثیرگذاری تمدنی در جهان برسد.