رأی مردم حق‌الناس است

محمدعلی شاه‌حسینی در حاشیه دوره آموزشی امنای موقوفات استان یزد که در امامزاده خدیجه خاتون شهرستان میبد برگزار شد، گفت: به دنبال این هستیم تا چهار راهبرد امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت مورد تاکید مقام معظم رهبری در بحث انتخابات را عملیاتی کنیم.

او افزود: رأی مردم حق‌الناس است و بازرسان انتخابات با همکاری هیئت‌های اجرایی و نظارت در تلاش هستند تا انتخاباتی در شأن مردم شریف و همیشه در صحنه استان یزد برگزار کنند.

رئیس هیئت بازرسی استان یزد، صیانت از آرای مردم و حق و حقوق رأی‌دهندگان را از دیگر وظایف شرعی و قانونی عوامل دست‌اندرکار انتخابات نام برد و آن را خط قرمز وزارت کشور و دولت دانست.

او گفت: همدلی و انسجام عوامل برگزاری انتخابات نشانه انقلابی و مردمی‌بودن است.

شاه‌حسینی خاطرنشان کرد: در تمام شعب، یک بازرس و به‌ازای هر ۱۵ شعبه یک سربازرس فعالیت دارد و در هر شهرستان نیز یک بازرس ویژه داریم که تا قبل از برگزاری انتخابات تمام آن‌ها از آموزش‌های لازم بهره‌مند می‌شوند.

گفتی است انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفند امسال برگزار می‌شود و استان یزد با چهار حوزه انتخابیه و ۱۲ شهرستان دارای چهار کرسی در مجلس شورای اسلامی است.