امام جمعه موقت بوشهر:
مشارکت قوی از ملزومات انتخابات عزتمندانه است

سید غلامرضا هاشمی امام جمعه موقت بوشهر در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر بوشهر اظهار کرد: مردم فهیم و ولایت‌مدار ایران اسلامی خود اهمیت انتخابات و این حماسه بزرگ را بخوبی می‌دانند.

وی بیان کرد: همه می‌دانند که چنانچه انتخابات خوب نبود دشمن این قدر برای حضور پیدا نکردن مردم تبلیغ نمی‌کرد و اکنون باید برخلاف گفته و خواسته دشمن پای صندوق رای برویم.

خطیب نماز جمعه بوشهر تصریح کرد: یکی از ابزار‌های قدرت کشور انتخابات است و برای حضور داوطلبان عبور کرده از دستگاه‌های ذیربط و بویژه شورای نگهبان باید قدردان آنان باشیم.

هاشمی ادامه داد: افراد حضور پیدا کرده در صحنه انتخابات همه صالح هستند، ولی باید اصلح‌ترین آنان انتخاب شود.

وی اظهار کرد: نماینده اصلح در تراز انتقلاب اسلامی باید قوی و کارآمد برای مدیریت اجرایی، دارای تفکر معقول و شجاعت در عمل و برخوددار از روحیه جهادی و خستگی ناپذیری باشد.

هاشمی اضافه کرد: بصیر بودن در جهت عدالت طلبی و مبارزه با فساد، مقید به آرمان‌های امام راحل (ره)، مقام معظم رهبری و انقلاب باشد و علیه نظام سخنی به زبان جاری نکند.

وی گفت: برای یک داوطلب اصلح دوری از منفعت‌های شخصی و حزبی، داشتن روحیه اقتصاد مقاومتی و نداشتن نگاه به بیرون از کشور برای حل مشکلات باید مورد توجه جدی باشد.

هاشمی اظهار کرد: داوطلبان در ایام انتخابات نیز باید استفاده از شیوه‌های تبلیغاتی صحیح و خودداری از اسراف را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی افزود: پرهیز از بد اخلاقی‌های انتخاباتی، تخریب نکردن دیگران، داشتن تسلط به قانون و روحیه قانون مداری باید در اولویت کار کاندیدا‌ها باشد.

امام جمعه موقت بوشهر تصریح کرد: مردم داری، همراهی با مردم، استکبارستیز و دشمن دشمنان اهل بیت، اسلام و انقلابی بودن از ویژگی یک نماینده اصلح و شایسته برای حضور در مجلس است.

هاشمی تاکید کرد: با همه این موارد که گفته شد باید توجه داشت که نظام مقدس جمهوری اسلامی حریم بوده و حفاظت از این حریم تکلیف است.

وی بیان کرد: مردم در انتخابات ۱۱ اسفندماه باید وضو گرفته و پای صندوق‌های رای بروند چراکه هر رای تیرخلاصی بر پیکره دشمان این مرز و بوم است.

امام جمعه موقت بوشهر در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار کرد: نیمه شعبان روز سربازان گمنام امام زمان بوده و بهترین مدال شراف و افتخار آنان، انتخاب نام سربازان گمنام مهدی (عج) است که از سوی امام راحل انتخاب شده است.

هاشمی افزود: تلاش وزارت اطلاعات در راستای امنیت و آرامش جامعه ستودنی است و این مجموعه نعمتی خداوندی برای جمهوری اسلامی به شمار می‌رود.

وی عنوان کرد: وزارت اطلاعات ایران درون زا بود و بدون وابستگی به هیچ نهاد و کشوری نیست که آرامش و آسایش ایران را باید حاصل تلاش وزارت اطلاعات و نیرو‌های نظامی و انتظامی دانست.