برخورد بیش از ۱۰۰ خودرو در بزرگراهی در شرق چین

بر اثر برخورد بیش از ۱۰۰ خودرو با یکدیگر در بزرگراهی در شهر سوژو چین، تعدادی زخمی شدند. این تصادف بر اثر شرایط جوی و یخ زدگی شدید آسفالت بزرگراه رخ داد.

فیلم‌های تلویزیون دولتی و رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که بسیاری از خودرو‌ها به دلیل عدم کنترل با هم برخورد کرده در بزرگراه جمع شده‌اند و شیشه و خرده‌های آهن خودرو‌ها در همه جا پراکنده شده اند.

طی چند هفته گذشته، بخش‌های وسیعی از چین تحت تأثیر امواج سرد، طوفان و باران برف قرار گرفته است و از سوی دیگر میلیون‌ها نفر برای جشن گرفتن سال نو چینی به تعطیلات می‌روند.

خبرگزاری شین هوا گزارش داد که این هفته دولت درجه اضطراری خود را به دمای یخ زدگی افزایش داد و همچنین اجرای چندین طرح را برای جریان حمل و نقل، منابع و برق در استان‌ها و شهر‌هایی از جمله پکن، هبی، شانشی، آنهویی و هوبی آغاز کرد.