تحویل اولین محموله واکسن‌های پنوموکوک به وزارت بهداشت

حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو در نشست خبری و در حاشیه نمایشگاه مطبوعات گفت: حمایت سازمان‌های بیمه‌گر یکی از ملزومات است و برای ثابت نگه داشتن پرداختی از جیب مردم باید تعهدات بیمه‌ای به داروخانه‌ها به موقع انجام شود.  

وی افزود: ارز شیرخشک به ارز نیمایی تبدیل شده است و مابه‌التفاوت قیمت آن به مصرف کننده واقعی پرداخت می‌شود. عرضه شیرخشک به زیر ۲ سال مشمول یارانه خواهد بود.  

محمدی ادامه داد: اولین محموله واکسن‌های پنوموکوک به وزارت بهداشت تحویل داده شده است و این طرح نیز از بندر عباس شروع شده است.

وی تاکید کرد: سازمان غذا و دارو با فروش اینترنتی دارو مخالف است، اما با ارسال دارو‌های تجویز شده توسط پزشک به درب منزل در چهار چوب قانونی مشکلی ندارد و افراد توانسته نسخه تجویز شده توسط پزشک معالج توسط سکو‌ها دریافت کنند.