افزایش ۳۰ درصدی قیمت قبور در بهشت زهرا (س) در سال آینده

جواد تاجیک، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) درباره میزان افزایش قیمت قبور در سال آینده اظهار کرد: شورای شهر تهران با افزایش بیش از ۳۰ درصد بهای خدمات در بهشت زهرا (س) چه در قبور و چه در سایر خدمات موافق نیست و پیش‌بینی می‌شود که این میزان برای سال آینده به تصویب برسد.

وی همچنین درباره آخرین رایزنی‌ها و مطالعات برای انتخاب محل جدید آرامستان پایتخت گفت: نفاط مختلفی برای این موضوع در دست مطالعه است و این مطالعات از حدود ۴ سال پیش شروع شده و گزارشات اولیه ارائه شده است و در نهایت جمع‌بندی و محل یا محل‌های جدید برای احداث آرامستان انتخاب خواهد شد.

تاجیک افزود: در صورتی که زمین مورد نظر برای آرامستان انتخاب شود مشکلی برای آماده‌سازی جهت دفن اموات نخواهد بود و در یک بازه زمانی ۶ ماه قبور در فاز اول آماده می‌شوند.

منبع: تسنیم