کلاهبرداری با جلب اعتماد در فضای مجازی

سرهنگ شاطری گفت: به دنبال مراجعه شهروند اراکی و طرح شکایتی مبنی بر کلاهبرداری رایانه‌ای به ارزش ۹۰۰ میلیون ریال پرونده‌ای در پلیس فتا، موضوع در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.

او افزود: شاکی در اظهارات ابتدایی خود بیان داشت که در بین صفحات اینستاگرامی در دام چرب زبانی و تبلیغات اغوا کننده‌ی فردی گرفتار شده است و به منظور خرید ۸۰ عدد ساعت مچی مبلغ ۹۰۰ میلیون ریال به حساب فرد فروشنده واریز کرده است و مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.

رئیس پلیس فتای استان مرکزی با اشاره به این موضوع که سهل انگاری و غفلت مردم در اعتماد به افراد ناشناس زمینه ساز جرائم رایانه‌ای می‌باشد، گفت: با گذشت زمان و عدم پاسخگویی فروشنده، شهروند اراکی متوجه کلاهبرداری صورت گرفته می‌شود و بلافاصله پس از اعلام شکایت وی اقدامات فنی کارشناسان مبارزه با جرائم سایبری پلیس فتا در راستای شناسایی متهم شروع شد.

سرهنگ شاطری افزود: در ادامه با توجه به بررسی قرائن موجود و بررسی شیوه‌ی کلاهبرداری و نحوه‌ی گردش مالی وجه کلاهبرداری شده سرنخ‌هایی از متهم اصلی پرونده در یکی از استان‌های جنوبی کشور به دست آمد و با هماهنگی قضائی متهم دستگیر و وجه کلاهبرداری شده به شاکی بازگردانده شد.

رئیس پلیس فتا استان مرکزی از کاربران خواست به افراد ناشناس در فضای مجازی اعتماد نکنند.