ورود هیئت حماس به قاهره برای از سرگیری مذاکرات آتش‌بس

حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که هیئتی از اعضای این جنبش به رهبری «خلیل الحیه» نایب رئیس دفتر سیاسی حماس، صبح امروز (پنج‌شنبه) برای ادامه گفتگو‌ها در مورد آتش‌بس وارد قاهره شد.

به گزارش روزنامه الاهرام، مذاکرات با میانجیگری قطر و مصر در درجه اول بر آتش‌بس و تسهیل مبادله اسرا متمرکز خواهد بود. 

گفته شده هیئت حماس قرار است در سفر چند روزه خود به قاهره با «عباس کامل» رئیس سرویس اطلاعات عمومی مصر برای گفتگو درباره تحولات غزه دیدار کند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که طرح مورد بررسی یک آتش‌بس ۴۵ روزه است و طی آن ۳۵ تا ۴۰ اسیر صهیونیست در ازای ۱۰۰ تا ۲۵۰ اسیر فلسطینی آزاد خواهند شد. 

همچنین روز گذشته منابع اعلام کردند حماس طرح آتش‌بس خود را ارائه کرده که شامل ۳ مرحله است و در نهایت منجر به عقب‌نشینی کامل نیرو‌های اشغالگر از نوار غزه می‌شود. 

گفته می‌شود بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با این طرح مخالفت کرده است.