افتتاح مرغداری ۱۶۰۰۰ قطعه‌ای هنرستان کشاورزی بردسیر

رضا  رضایی در آیین افتتاح مرغداری ۱۶ هزار قطعه‌ای هنرستان کشاورزی شهرستان بردسیر که با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان افتتاح شد، گفت: فعالیت ۳۸۲ هنرستان فنی و حرفه‌ای و کار دانش در استان کرمان، یکی از مهم ترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران است.

وی با بیان اینکه تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش یکی از مهم ترین رویکرد‌هایی آموزش و پرورش استان کرمان است از تحصیل بیش از ۴۳ درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم استان در هنرستان‌ها خبر داد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان افزود: استان کرمان در زمینه هدایت دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی با پوشش جز استان‌های برتر کشور است.

وی  بر اجرایی سازی آموزش همراه با تولید در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش تاکید کرد و گفت: تولید ۷۵ تن گندم در هنرستان کشاورزی بردسیر در تابستان ۱۴۰۲ قابل قدردانی و بی نظیر است.

رضایی از تجهیز هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش استان با اعتباری بالغ بر ۱۶۴ میلیارد تومان در ۲ سال اخیر خبر داد.

مرغداری ۱۶ هزار قطعه‌ای هنرستان کشاورزی شهرستان بردسیر با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در سومین روز از دهه  فجر افتتاح شد.