سیب و سوران؛ قطب تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان می‌شود

محمد حنیف سپاهی گفت: تا قبل از آغاز بکار دولت سیزدهم، تعداد مرغداری‌های سیب و سوران ۱۲ واحد به ظرفیت ۲۴۰ هزار قطعه بود اما با شروع دولت با رفع موانع و همت بخش خصوصی ۲۲ واحد مرغداری جدید به ظرفیت ۴۹۰ هزار قطعه ساخته و وارد مدار تولید شدند.

وی افزود: هم اکنون ۱۸ واحد مرغداری جدید به ظرفیت یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه در شهرستان سیب و سوران در حال ساخت است.

مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران ادامه داد: همچنین در راستای تکمیل زنجیره تولید مرغ صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته از جمله کشتارگاه صنعتی طیور، کارخانه خوراک طیور و کارخانه تولید جوجه یکروزه در دست ساخت است.

وی تاکید کرد: با راه‌اندازی واحدهای جدید مرغداری سیب سوران در تولید گوشت مرغ خودکفا شده و مازاد تولید مرغ را به سایر شهرستان‌های سیستان و بلوچستان صادر می‌کند.