پلمب ۱۲ واحد صنفی متخلف در مراغه

سرهنگ فارسی از پلمب ۱۲ واحد صنفی متخلف طی اجرای طرح نظارت بر صنوف خبر داد و گفت: این طرح توسط ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی مراغه و با همراهی ارگان‌های مربوطه اجرا شد. 

سرهنگ فارسی افزود: با اجرای این طرح نظارتی و کنترلی از ۱۷۰ واحد صنفی در بخش‌های مختلف به صورت محسوس و غیرمحسوس بازدید شد.

 فرمانده انتظامی مراغه گفت: بیشترین موارد تخلف در کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها به دلیل رعایت نشدن شئونات اسلامی بود.

وی اضافه کرد: در این بازدید‌ها به ۸۰ واحد تذکر و اخطار صادر شد و ۱۲ واحد صنفی متخلف در رسته‌های آرایشگاه، کافی‌شاپ، قهوه‌خانه، رستوران، شرکت حمل و نقل و کارخانه نیز پلمب شدند.

سرهنگ فارسی گفت: اجرای این طرح از ابتدای  دی ماه آغاز شده و موارد تخلف به رعایت نشدن شئونات اسلامی در کافی‌شاپ‌ها، قهوه‌خانه‌ها و رستورانها، برپایی جشن‌های عروسی غیرمتعارف در یک کارخانه و دخالت آرایشگاه‌ها در امورات پزشکی اختصاص داشت.

وی گفت: برخی از شرکت‌های حمل‌ونقل نیز در برخی از موارد کرایه‌بهای نامتعارف دریافت می‌ کردند و دلیل پلمب یکی از همین شرکت‌ها گرانفروشی بود.

وی با تاکید بر استمرار اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی و اخلاقی از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرقانونی توسط افراد متخلف در صنوف مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.