فارس میزبان شورای عالی ثبت آثار می‌شود

محمد ثابت اقلیدی در سفر به شهرستان خرامه در سخنرانی خود در جمع نمارگران نماز جمعه گفت: این شهرستان دارای آثار تاریخی ارزشمندی است که نیاز به مرمت و حفاظت دارد. 

او بابیان این‌که متأسفانه آسیب‌های ناشی از خشکسالی بر اقتصاد شهرستان اثرگذار بوده گفت: توسعه گردشگری می‌تواند اقتصاد شهرستان را از سایر مقوله‌ها بی‌نیاز کند. 

ثابت اقلیدی گفت: اگر خیرین شهرستان در راستای حفاظت و مرمت آثار گام پیش نهند، با حمایت و مشارکت میراث فرهنگی و دیگر دستگاه‌های متولی شاهد نتایج مطلوبی خواهیم بود. 

او سطح کیفی تولیدات صنایع‌دستی شهرستان را هم بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تولیدات صنایع‌دستی هنرمندان این خطه قابلیت عرضه در بازار‌های داخلی و خارجی را دارد و در نمایشگاه بین‌المللی تهران در معرض نمایش قرار می‌گیرد. 

او با تأکید بر ضرورت احیاء و معرفی سنن و آداب‌ورسوم گذشته شهرستان از مسئولان شهری خواست در شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی، آداب، رسوم و سنن گذشته مردم خرامه تحقیق و کار پژوهشی انجام شود تا بستری باشد برای برگزاری رویداد‌های فرهنگی و عاملی برای جذب گردشگران به شهرستان و گفت: در این زمینه و در حوزه مردم‌شناسی میراث فرهنگی هم کمک و همکاری خواهد داشت. 

او بابیان اینکه استان فارس در اسفندماه میزبان شورای عالی ثبت آثار تاریخی است گفت این فرصت‌ها زمینه را برای ثبت برخی آثار طبیعی، تاریخی و معنوی شهرستان‌ها فراهم می‌آورد. 

محمد ثابت اقلیدی در پایان بابیان این‌که یکی از اثرات تقویت نظام حاکمیتی مردم‌سالاری، انتخابات است گفت: کشور ما یک قدرت نوظهور است و مردم با مشارکت خود در انتخابات می‌توانند نمایندگانی قوی و شایسته راهی مجلس شورای اسلامی کنند تا پارلمانی قوی در مجلس داشته و از آثار و برکات آن بهره‌مند شوند وبرای تحقق این امر مهم از مردم شهرستان خواست در انتخابات مشارکت جدی داشته باشند.