برداشت گواوا در جنوب سیستان و بلوچستان از مرز سه هزار تن گذشت

اردشیر شهرکی با بیان اینکه برداشت گواوا تا اوایل فروردین سال آینده ادامه دارد اظهارکرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت حدود چهار هزار تن از این محصول در جنوب سیستان و بلوچستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

وی بیان کرد: گواوا معروف به زیتون محلی، میوه‌ای منحصر به مناطق گرمسیری است که عمدتا در شهرستان‌های نیکشهر، چابهار، سرباز و کنارک این استان تولید و برداشت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: درختچه‌های گواوا در اوایل بهمن به گل می‌نشینند و گل‌هایشان بسیار خوشبوست، همچنین پوست تنه گواوا سبز یا قهوه‌ای متمایل به قرمز است.

وی با اشاره به خواص گواوا اظهارکرد: گواوا دارای خواص زیادی برای سلامتی است از جمله کمک به تنظیم سطح قند و فشار خون،درمان بیماری گوارشی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به کاهش وزن،بهبود سلامت پوست،درمان سرفه و جبران کمبود ویتامین c و به خاطر داشتن مواد معدنی و ویتامین‌ها به بالابردن انرژی کمک می‌کند.

شهرکی افزود: بیشترین گووا سیستان و بلوچستان به شهرستان زرآباد اختصاص دارد.