دشمنان ایران از پاسخ کوبنده در امان نخواهند بود

آیت الله حسینی همدانی افزود: دشمنان از قبل هم از ایران عصبانی بودند و تفکیری‌ها هم از سردار سلیمانی بغض به دل دارند.
وی در ادامه اضافه کرد: عامل تولید تکفیری‌ها آمریکا و صهیونیست است و با مردم ایران دشمنی دارند، از حضور مردم در مرقد سردار سلیمانی که عامل اضمحلال تکفیری‌ها و داعش بوده هراس دارند و از حضور حماسی و اعلام انزجار مردم هم می‌ترسند.
خطیب جمعه کرج گفت: این ترور و حادثه‌ای که در کرمان رخ داد اوج خباثت دشمنان است که در بزرگداشت مراسم سردارسلیمانی مردم را به خاک و خون می‌کشد.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: چیزی که دشمنان را عصبانی کرده عمل صالح است و این عصبانیت را در سوریه و عراق نشان داده اند و تمام تلاش خود را بکار بسته اند تا ایران با دستپاچگی وارد جنگ شود، اما ایران اسلامی و جبهه مقاومت هوشیارانه و با صبر عمل می‌کند.
امام جمعه کرج افزود: دشمنان بدانند که نتیجه این اقدامات خود را با ضربات سختی که برآنان وارد خواهد شد می‌بینند و از پاسخ کوبنده در امان نخواهند بود.
وی در ادامه اضافه کرد: درماندگی رژیم غاصب آشکار شده و دشمنان کور خوانده اند اگر فکر می‌کنند می‌توانند در اراده و عزم ملت ایران اسلامی سستی ایجاد کنند، دشمن میخواهد از اتفاقات که افتاده جریان دو قطبی بسازد و بین مردم و مسئولان تفرقه ایجاد کند.
امام جمعه کرج ادامه داد: بنابراین باید مواظب اظهار نظر‌ها بود، دستگاه امنیتی با هوشیاری رصد می‌کند و چنانچه ده‌ها عملیات را بدون خبری کردن خنثی کرده است تا مردم آسوده باشند.
نماینده، ولی فقیه در استان البرز افزود: ملت ایران اسلامی تمام هستی استکبار را بر باد داده و نقشه‌های شوم آن از کار افتاده و دیدیم که دهه هفتاد و هشتاد نیز از نسل‌های قبلی هوشیار‌تر بود و تمام نسل‌ها امروز در ایران شعار و نفرین مرگ بر اسراییل و آمریکا سر می‌دهند.
امام جمعه کرج در ادامه از چهار سرفصلی که از سوی رهبر معظم انقلاب برای انتخابات بیان شده امنیت را بسیار مهم خواند.