پارک‌های دوبله؛ نفس خیابان‌های همدان را به تنگ آورده

سرهنگ ابراهیم فارسی گفت: در حال حاضر بیش از ۳ هزار تاکسی در شهر همدان فعال است و می‌توان از وسایل نقلیه عمومی استفاده کرد تا تعداد سفر‌های شهری با خودرو‌های تک‌سرنشین کمتر و تردد آسان شود و توقف دوبله و سد معبر در معابر رخ ندهد.

او از افزایش میزان مبلغ جریمه رانندگان متخلف در پارک دوبل خبر داد و گفت: به زودی میزان مبلغ جرایم رانندگی افزایش می‌یابد و جریمه رانندگان متخلف باید آخرین مرحله جهت بازدارندگی توسط پلیس باشد.

رئیس پلیس راهور شهرستان همدان با تاکید براینکه قبل از جریمه رانندگان بایداقداماتی انجام گیرد و زیرساخت‌های لازم فراهم شود، گفت: معضل ترافیک همدان این است که در مسافت طولانی از خیابان‌های شهر، پارکینگ و جای پارک خودرو وجود ندارد.

فارسی گفت: رانندگان در برخی خیابان‌ها دوبله پارک می‌کنند تا کاری را در اداره‌ای انجام دهند یا خریدی داشته باشند که بخشی از این معضل در نبود زیرساخت‌ها اتفاق می‌افتد و بخشی هم به فرهنگ‌سازی برمی‌گردد.

او با بیان اینکه از مردم همدان انتظار داریم قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تا کمتر شاهد مشکلات حوزه ترافیکی باشیم، گفت: ما متخلفان را جریمه می‌کنیم، اما چون قبلا برگه‌های جریمه روی خودرو‌ها در شهر قرار می‌گرفت، نمود بیشتری داشت و در حال حاضر پیامک ارسال می‌شود و افراد توجه‌ای ندارند.

رئیس پلیس راهور شهرستان همدان گفت: خیلی از رانندگان به این جریمه‌ها توجهی ندارند و می‌گویند نهایت ۳۰ هزار تومان پرداخت کنند، اشکالی ندارد و حداقل با پارک دوبل به کار خود می‌رسند.

فارسی با اشاره به اینکه در شورای ترافیک چند راهکار تعریف کرده‌ایم که به کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تقسیم می‌شود، گفت: هم اکنون طرح ترافیک در قالب راهکار کوتاه‌مدت اجرا می‌شود تا تردد خودرو‌ها در معابر اصلی شهر کمتر باشد و لذا در حال حاضر در این زمینه طرح ورود به چهار خیابان منتهی به میدان امام (ره) همدان ممنوع شده است.