معاون سازمان جهاد کشاورزی قم خبر داد
افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در قم

منصور دیان اردستانی،معاون سازمان جهاد کشاورزی قم بیان کرد: از ابتدای سال‌جاری تا پایان آذرماه پنج‌میلیون و ۳۱۰ هزار قطعه‌ریزی مرغ گوشتی در مرغداری‌های استان انجام شده‌است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی افزود:سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تامین امنیت غذایی مردم با همکاری تشکل‌ها و بهره‌برداران حوزه طیور تمام امکانات موجود را به کار گرفته تا ظرفیت تولید گوشت مرغ در این استان را افزایش دهد.

وی افزود: در همین راستا یکی از اقدام‌های مهم برای افزایش سطح تولید گوشت مرغ در قم، بالابردن میزان جوجه‌ریزی می‌باشد که این موضوع با همراهی خوب مرغداران در حال انجام است و در آینده نیز این روند با هدف تامین نیاز بازار با جدیت دنبال خواهد شد.

معاون سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: جلسه‌های مرتبط با موضوع امنیت غذایی با حضور مسئولان دستگاه‌های متولی به صورت منظم و مستمر در سازمان جهاد کشاورزی قم برگزار و در آن آخرین وضعیت تولید و تامین گوشت مرغ برای پاسخ به نیاز بازار استان رصد می‌شود.

وی گفت: تامین و تدارک گوشت مرغ مورد نیاز مردم قم همواره یکی از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان است و در همین ارتباط با همراهی بهره‌برداران زمینه بالابردن جوجه‌ریزی در واحد‌های پرورش مرغ گوشتی رو به افزایش بوده‌است.